AvenzziAvenzzi

Пране на дивани

Прането на холовата гарнитура, диван или матрак протича по-следният начин. Първо меката мебел се почиства и обезкосмява (ако има косми от животни) с професионална прахосмукачка.

След което машинно се впръсква ароматен ефективен препарат върху меката мебел, препарата се оставя 2-3 минути да подейства. Следва вакум екстракция с непосредствено изплакване. Това осигурява безупречното изпиране на меката мебел.

Тапицерията остава леко влажна. Необходимото време за съхнене е около 4 часа при температура по-висока от 20°. Като след това меката мебел ухае приятно и чисто, дни след изпирането.

Професионалното изпиране и Всички стъпки в Професионалното почистване, Ви гарантират един професионален и безупречен резултат с оставащ траен свеж аромат.

Детайли за Услугата

  • Виктория - Домакиня
  • 06.03.2016
  • Асеновград
 

Заявка за Посещение или Абонамент

Попълнете Формата и изберете Услуга | Наш оператор ще се свърже с Вас след няколко минути

Използвайки тази форма, Вие се съгласявате със съхранението и обработката на Вашите данни от този сайт.

Нашите Оператори

Можете да позвъните на следните телефони:
София - 0876710571
Пловдив - 0877234547
Нашите оператори, ще отговорят на въпросите Ви, и ще приемат поръчката Ви, за услугите които желаете.

Понеделник - Неделя

Можете да изпратите запитване по всяко време. Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите за посещение и оглед. Екипа ни от специалисти ще отговори на въпросите Ви, и ще Ви даде предложения, как да постигнем най-добрият ефект за услугата която желаете.