AvenzziAvenzzi
почистване на каменни настилки

Почистване и поддръжка на Каменни настилки

През пролетно-летния сезон е най-подходящо да се пристъпи към годишната поддръжка на Естествените каменни настилки.

Трябва да се почистят всички каменни настилки дълбоко от натрупаната мръсотия през есенно-зимният сезон, за да бъдата подготвени за лятото. Има много технологии за почистване на каменните настилки.

Вида на поддръжката им зависи от Вида на Каменната настилка, нейната замърсеност, предишна обработка на настилката, мястото на полагане на настилката и вида които искаме да и предадем.

Каменните настилки започват да се използвата все повече в строителството което бележи голям ръст през годините. Строителните фирми използвата тези настилки защото придават завършен вид на площите които те предлат за продажба. Но тези фирми не се ангажират със поддръжката, или обработката на този вид настилли. Това задължение оства за Собственика на Имота.

Почистването и поддръжката на естествените каменни настилки не трябва да се подценява. Ако каменната настилка не бъде почистена и пренебрегнем тази операция има риск, настилката да бъде замърсена дълбоко и да не може да бъде почистена напред във времето.

За да ни служи добре, естествената каменна настилка трябва да бъде и поддържана добре, за да може да ни служи дълго време и да се наслаждаваме на нейните цветове.

В естествените каменни настилки влизат всички видове:

  • Мрамор
  • Гранит
  • Брекча
  • Гнайс
  • и други

Когато каменната настилката е поддържана добре, то тя ще изглежда перфектно и ще ни служи дълго време.

Avenzzi
За Професионално Почистване Avenzzi
Професионално почистване, абонаментно и еднократно почистване на офиси, административни и промишлени сгради, хотели, банки, заведения, магазини и др. Свържете се с нас: 0877234547, 0876710571
 

Заявка за Посещение или Абонамент

Попълнете Формата и изберете Услуга | Наш оператор ще се свърже с Вас след няколко минути

Използвайки тази форма, Вие се съгласявате със съхранението и обработката на Вашите данни от този сайт.

Нашите Оператори

Можете да позвъните на следните телефони:
София - 0876710571
Пловдив - 0877234547
Нашите оператори, ще отговорят на въпросите Ви, и ще приемат поръчката Ви, за услугите които желаете.

Понеделник - Неделя

Можете да изпратите запитване по всяко време. Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите за посещение и оглед. Екипа ни от специалисти ще отговори на въпросите Ви, и ще Ви даде предложения, как да постигнем най-добрият ефект за услугата която желаете.