AvenzziAvenzzi
Почистване на Декинги и Веранди

Почистване и поддръжка на Декинги и Веранди

Почистването на декинга и верандата е от голямо значение за тяхната поддръжка и дълголетие.

Сезонното почистване на Декингите и Верандите от естествено дърво започва още през месец Май. Имено преди началото на летният сезон трябва да се погрижим за Декинга и дървената Веранда на вилата, у дома, или на покрива на офиса.

Почистването и поддръжката на Декинга и Верандата протича в няколко етапа в зависимост от Материалите от които са изградени, вида на дървесина, технология на поддръжка и други фактори свързани със съоръженията.

Голяма част от собствениците на Декинги и дървени Веранди неглижират годишната им поддръжка, а това им изиграва лоша шега във времето, като нанася невъзвращаеми последствия върху Декинга и Верандата, които често водят до ремонти на съоръженията.

За да можем да се насладим на 100% на Декинга и Верандата трябва да полагаме и съответните грижи за тях, за да можем да ги защитим от различни видове вредни атмосферни влияния, механични повреди и други фактори.

Прес последните няколко години наблюдаваме изгражадане на Декинги и градински Съоръжения на така наречените "Зелени Покриви". При този вид съоръжения годишната подръжка трябва да бъде съвсем различна. При първоначалното изграждане на "Зелени Покриви" съчетани с Декинги и градински съоръжения към тях, е необходимо да се подхоти по съвсем различен начин на поддръжка на съоръжението още от самото начало, за да бъде защитено на 100% за в бъдеще.

Именно чрез правилната поддръжка на Декинга и Верандата те ще ни радват и служат доста дълго напред във времето.

Avenzzi
За Професионално Почистване Avenzzi
Професионално почистване, абонаментно и еднократно почистване на офиси, административни и промишлени сгради, хотели, банки, заведения, магазини и др. Свържете се с нас: 0877234547, 0876710571
 

Заявка за Посещение или Абонамент

Попълнете Формата и изберете Услуга | Наш оператор ще се свърже с Вас след няколко минути

Използвайки тази форма, Вие се съгласявате със съхранението и обработката на Вашите данни от този сайт.

Нашите Оператори

Можете да позвъните на следните телефони:
София - 0876710571
Пловдив - 0877234547
Нашите оператори, ще отговорят на въпросите Ви, и ще приемат поръчката Ви, за услугите които желаете.

Понеделник - Неделя

Можете да изпратите запитване по всяко време. Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите за посещение и оглед. Екипа ни от специалисти ще отговори на въпросите Ви, и ще Ви даде предложения, как да постигнем най-добрият ефект за услугата която желаете.