AvenzziAvenzzi
Почистване на джакузи

Почистване на Джакузи

Все повече собственици на басейни комбинират басейна с джакузи, което е едно отлично решение както за домашни съоръжения, така и за SPA комплекси, или Аква паркове.

Джакузито се нуждае от ежегодна и сезонна подръжка за да функционира отлично и да Ви служи добре. За да бъде вашето джакузи отлчно за ползване, се налага да полагете грижи за него и да бъде почиствано редовно от специалист.

Почистването на джакузито е деликатна операция. За да бъде почистено джакузито правилно се нуждае от няколко процедури по почистването му. Почистването на джакузито протича в няколко етапа и в зависимост от вида на съоръжението може да отнеме от няколко часа до един цял ден, или дни в зависимост от състоянието, вида му, обема, замърсеност и други.

Трябва да планирате почиствате на джакузито редовно, за да може да му се наслажадавате на 100%, и то да фунционира отлично. По някога собствениците на тези съоръжения неглижират частта с поддръжката и почистването на джакузито, което води до редица проблеми с него.

В годишен план, ако ползвате Вашето джакузи през цялата година, то съоръжението се нуждае от няколко профилактики и почистванията от професионалист. Точистванията на джакузито от професионалист не означават, че Вие не трябва да полагате грижи за него между професионалното почистване на джакузито.

Ако желате професионално почистване на Вашето Джакузи, или годишен Абонаментен план се свържете с Нас за изготвяне на оферта в зависимост от параметрите Джакузито и Вашето желание за поддръжка на съоръжението.

Avenzzi
За Професионално Почистване Avenzzi
Професионално почистване, абонаментно и еднократно почистване на офиси, административни и промишлени сгради, хотели, банки, заведения, магазини и др. Свържете се с нас: 0877234547, 0876710571
 

Заявка за Посещение или Абонамент

Попълнете Формата и изберете Услуга | Наш оператор ще се свърже с Вас след няколко минути

Използвайки тази форма, Вие се съгласявате със съхранението и обработката на Вашите данни от този сайт.

Нашите Оператори

Можете да позвъните на следните телефони:
София - 0876710571
Пловдив - 0877234547
Нашите оператори, ще отговорят на въпросите Ви, и ще приемат поръчката Ви, за услугите които желаете.

Понеделник - Неделя

Можете да изпратите запитване по всяко време. Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите за посещение и оглед. Екипа ни от специалисти ще отговори на въпросите Ви, и ще Ви даде предложения, как да постигнем най-добрият ефект за услугата която желаете.