AvenzziAvenzzi
Почистване на басейн

Почистване на басейн

Почистването на басейна е важна част от експлоатацията на съоръжението и неговото пускане в експлоатация.
Ако вашият басейн не се поддържа и почиства правилно, ще имате различни проблеми свързани с котлен камък, алги и много други.

За да избегнете тези проблеми е нужно да правите редовни профилактики и прегледи на състоянието на Вашият басейн. Профилактиката и почистването на басейни протича в няколко стъпки.

Цялостен преглед на инсталацията и съоръжението, същински преглед на басейна за натрупвания на замърсявания, мазнини, котлен камък и много други. Ако има някакви проблеми, те трябва да бъдат отстранени преди да се започне с профилактиката на басейна.

Все по често се натъкваме на басейни които са с големи натрупвания на котлен камък по тях от неправилно дозиране на препарати, или спецификата на водата в района в които се намира басейна.

За да имате отличен басейн трабва да се грижите за него минимум два пъти в година, преди пускане в експлоатация и след прекратяване на ползването му и подготовака за зазимяване на басейна.

Добре поддържаният басейн ще Ви се отплати с красива визия през целият сезон на ползване, и ще предизвиква възхищение във всеки посетилет, или гост.

Ако желаете отлична поддръжка на Вашият басейн се свържете с нас!

Avenzzi
За Професионално Почистване Avenzzi
Професионално почистване, абонаментно и еднократно почистване на офиси, административни и промишлени сгради, хотели, банки, заведения, магазини и др. Свържете се с нас: 0877234547, 0876710571
 

Заявка за Посещение или Абонамент

Попълнете Формата и изберете Услуга | Наш оператор ще се свърже с Вас след няколко минути

Използвайки тази форма, Вие се съгласявате със съхранението и обработката на Вашите данни от този сайт.

Нашите Оператори

Можете да позвъните на следните телефони:
София - 0876710571
Пловдив - 0877234547
Нашите оператори, ще отговорят на въпросите Ви, и ще приемат поръчката Ви, за услугите които желаете.

Понеделник - Неделя

Можете да изпратите запитване по всяко време. Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите за посещение и оглед. Екипа ни от специалисти ще отговори на въпросите Ви, и ще Ви даде предложения, как да постигнем най-добрият ефект за услугата която желаете.