AvenzziAvenzzi
дезинфекция

Различни видове Дезинфекция на площи и помещения

Дезинфекцията на площи и помещения е от голяма важност както днес когато сме под карантина от Covid-19, но и при нормални условия.

Ние можем да Ви предложим различни услуги свързани с различни видове дезинфекции на помещения, площи и други, а също така ще ви консултираме каква точно дезинфекция, или какви препарати трябва да се използват.

Разполагаме с различни по вид дезинфектанти както за помещения, така и за площи. Дезинфекцията е важен процес които трябва да се извършва в различни по вид помешения, площи, работни цехове, магазини както и много други.

Към днешна дата доста фирми притиснати от пандемията от Covid-19, предприемат именно такива дезинфекции на своите работни площи, помещения и други, за да имат сигурност и чиста среда в работните процеси които извършват.

Дезинфекцията не трябва да бъде пренебрегвана даже когато вълната от Covid-19 премине, а трябва да бъде включена в като задължителна част от санитарните услуги които се извършват в помещенията, или площите.

Дезинфекциятя може да се извършва по няколко начина в зависимост от площите, или помещенията които се обработват, а също така и вида дезинфекция която се извършва към даденият момент.

Ако имате нужда от дезинфекция на помещения, площи, или други може да се свържете с нас, за да Заявите, или се консултирате за дезинфекциятя която искате да направите.

Avenzzi
За Професионално Почистване Avenzzi
Професионално почистване, абонаментно и еднократно почистване на офиси, административни и промишлени сгради, хотели, банки, заведения, магазини и др. Свържете се с нас: 0877234547, 0876710571
 

Заявка за Посещение или Абонамент

Попълнете Формата и изберете Услуга | Наш оператор ще се свърже с Вас след няколко минути

Използвайки тази форма, Вие се съгласявате със съхранението и обработката на Вашите данни от този сайт.

Нашите Оператори

Можете да позвъните на следните телефони:
София - 0876710571
Пловдив - 0877234547
Нашите оператори, ще отговорят на въпросите Ви, и ще приемат поръчката Ви, за услугите които желаете.

Понеделник - Неделя

Можете да изпратите запитване по всяко време. Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите за посещение и оглед. Екипа ни от специалисти ще отговори на въпросите Ви, и ще Ви даде предложения, как да постигнем най-добрият ефект за услугата която желаете.