AvenzziAvenzzi
Дезинфектанти

Дезинфектанти и препарати за дезинфекция

Ние от Avenzzi като отговорен партньор Ви съветваме, да вземете превантивни мерки за Вашата фирмена безопасност на персонал и клиенти и предпазване от разпространение и зарази.

Всички наши корпоративни клиенти могат да закупят от Avenzzi, не само санитарни консумативи, а и лични предпазни средства, дезинфектанти, дезинфекциращи течности за Дозатори и Диспенсъри.

От Професионално почистване "Avenzzi" може да закупите следните лични предпазни средства, различни по вид дезинфектанти, както и готови разтвори за дезинфекция на повърхности, кожно поле и други:

  • Алкохолни Дезинфектанти;
  • Биоцидни Дезинфектанти;
  • Антибактериални Сапуни и Дезинфекциращи течности за Дозатори и Диспенсъри;
  • Хлорни препарати за дезинфекция на подови настилки;
  • Концентрат за почистване и дезинфекция на подови настилки.

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно различните видове дезинфектанти, средства за почистване и различни видове дезинфекциращи разтвори.

Съветваме всички клиенти да обърнат голямо внимание на хигиената и дезинфекцията на помещенията, както и на честата употреба на различни видове дезинфектанти по време на работният процес.

Съвети за работещи фирми:

  1. Преминаване на Алкохолни Дезинфектанти в Кухни, Санитарните помещения, и Тоалетни:
  2. Използването на Алкохолни Дезинфектанти за ръце и повърхности в процеса на работа, ежедневно и неколкократно, (особенно на работещи с пари);
  3. Третиране на подовите повърхности и настилки с Хлорни препарати всекидневно, поне 3 пъти дневно.

Всички наши корпоративни клиенти, с Договори за Професионално почистване, или Договори за доставка на Санитарни консумативи и препарати ще бъдат обслужвани с предимство при закупуване на Дезинфектанти, Дезинфекциращи течности и разтвори за Дозатори и Диспенсъри, Дезинфектанти за повърхности.

Ако желаете да закупите препарати, дезинфектанти, дезинфекциращи средства се свържете с Професионално Почистване "Avenzzi", за допълнителна информация, или заявка за закупуване.

Avenzzi
За Професионално Почистване Avenzzi
Професионално почистване, абонаментно и еднократно почистване на офиси, административни и промишлени сгради, хотели, банки, заведения, магазини и др. Свържете се с нас: 0877234547, 0876710571
 

Заявка за Посещение или Абонамент

Попълнете Формата и изберете Услуга | Наш оператор ще се свърже с Вас след няколко минути

Използвайки тази форма, Вие се съгласявате със съхранението и обработката на Вашите данни от този сайт.

Нашите Оператори

Можете да позвъните на следните телефони:
София - 0876710571
Пловдив - 0877234547
Нашите оператори, ще отговорят на въпросите Ви, и ще приемат поръчката Ви, за услугите които желаете.

Понеделник - Неделя

Можете да изпратите запитване по всяко време. Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите за посещение и оглед. Екипа ни от специалисти ще отговори на въпросите Ви, и ще Ви даде предложения, как да постигнем най-добрият ефект за услугата която желаете.