ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация за наем на техника от Професионално Почистване Avenzzi, можете да откриете своя отговор тук или да се свържете с нас.

1. Защо да наемате машини от нас?

Професионално Почистване Avenzzi, е лидер на пазара за отдаване под наем на професионални почистващи машини. Ние разполагаме с оргомно разнообразие от почистващи машини. Можем да реагираме на Вашите нужди във всеки един момент. Професионално Почистване Avenzzi, е доказан и надежден партньор за голям брой фирми и частни лица. С услугите на Професионално Почистване Avenzzi, Ви е спестявате време, както и пари за закупуването на нужната Ви техника.

Всички машини на Професионално Почистване Avenzzi, са сервизирани и са под постоянен технически контрол и наблюдение.
2. Какви документи са нужни, за да наема професионална почистваща техника от Професионално Почистване Avenzzi?

За да наемете професионална почистваща техника от Професионално Почистване Avenzzi, са нужни следните документи:

За фирми:

 • Копие от Актуално състояние
 • Копие от Съдебно решение
 • ЕИК на фирма
 • Документи на МОЛ (лична карта), или пълномощно на опълномощеното лице
 • Печат на фирмата
 • Депозит

За частни лица:

 • Лична карта
 • Шофьорска книжка
 • Документи на автомобила превозващ машината
 • Депозит

Повече информация за наем на професионална почистваща техника можете да прочетете в радела информация при наем на техника от Професионално Почистване Avenzzi.

3. Какъв е размера на депозита на машините?

При наемането на машини и оборудване от Професионално Почистване Avenzzi е нужно да заплатите депозит в размер на описания за всяка машина, както и авансово плащане в размер на дните, за които наемате оборудването. Депозитът служи като гаранция за това, че оборудването ще бъде върнато в състоянието, в което е взето от нас. При връщане на оборудването в състоянието, в което сте го приели, получавате Вашия депозит обратно.

4. Как се таксува наема на машини от Професионално Почистване Avenzzi?

Наемната цена се определя съответно за следните периоди:

 1. Цена на Ден (всеки изминали 24 часа): – Наета Техника и Продукти за общ период на договора по-малък от Седмица (168 часа)
 2. Събота и Неделя (Уикенд Пакет): – Наета Техника и Продукти след 16:00 ч. всеки Петък и върнати до 10:00 ч. всеки Понеделник
 3. Седмица (268 часа): – Наета Техника или Продукти за периоди кратни на Седмица (268 часа)
 4. Месец (календарен месец – 28 до 31 дена): – Наета Техника или Продукти за периоди кратни на Месец (Календарен месец 28 до 31 дена)

5. Какво е работното време на Професионално Почистване Avenzzi?

Понеделник – Петък
09:00-18:00
В СЪБОТА: 08:30 – 10:00 (отдаване на техника)
НЕДЕЛЯ – ПОЧИВЕН ДЕН

6. Мога ли да платя по банков?

Депозитът и наемът за почистваща техника от Професионално Почистване Avenzzi може да бъде преведен по банков път преди техниката да бъде наета за исканият от Вас период.

7. Можете ли да бъде извършена доставка на наета техника до обект?

Професионално Почистване Avenzzi предлага доставка и взимане на почистваща техника до посочен от Вас адрес на територията на България. Може да се свържете с нас, за да получите цена за транспорт, която зависи от разстоянието и типа на наетата професионална почистваща техника.

8. Какво да направя, ако почистващата машината която съм наел се повреди по време на работа?

При повредена на почисваща техника по време на работа сте длъжни да уведомите Професионално Почистване Avenzzi незабавно и да преустановите ползването на машината, или съоръженията. Вие трябва да върнете техниката до нашият офис за Ваша сметка, независимо чия е вината за повредата на машината, или съоръжението което сте наели. Посещение от наш служител на обект за отсраняване на повредата на място се таксува и се заплаща на място.

Повече можете да прочетете в радела информация при наем на техника от Професионално Почистване Avenzzi.

9. Каква е моята отговорност за наетата техника?

Оборудването, което сте наели остава под Ваша отговорност до неговото връщане в офиса на Професионално Почистване Avenzzi. Вие отговоряте за това, наетата техника да бъде изправна, да се експлоатира според инструкциите, да не бъде обект на кражба и други недобросъвестни действия от Ваша страна или от страна на трети лица.

10. Какво се случва, ако машината се повреди, счупи или липсва част от нея?

При наемането на техника от Професионално Почистване Avenzzi се извършва процес на предаване на техниката и инструктаж за работа със съответната машина, или съоръжение. Техниката се предава в работещо, технически изправно състояние и с пълно оборудване. В случай на повреда, причинена от Вас, Професионално Почистване Avenzzi ще таксува ремонта на техниката, липсващите части и други прилежащи събития по отремонтирането на машината, които се заплащат от Вас с издадена фактура.

11. Как да резервирам професионална почистваща машина?

Можете да резервирате машина през сайта на Професионално Почистване Avenzzi, или да се свържете с наш консултант по телефона за налични машини в момента.

0876 71 05 71
0877 23 45 47